Historiek

2000: Het jaar waarin ons verhaal begint. De historische Pastorijstraat in Evergem herbergt al een eeuw lang het traditionele bakkersambacht. In dit jaar nemen wij de fakkel over van Bakkerij Dereu en beginnen we met het schrijven van ons eigen verhaal.

 

2000-2020: Bakkerij Bekaert maakt 20 jaar lang traditioneel brood, koffiekoeken, taarten en drooggebak. In deze periode groeien we uit van een kleine bakkerij tot een gewaardeerde buur van de Evergemse bevolking.

 

7 januari 2020: Net voor het 20-jarig bestaan van onze bakkerij slaat het noodlot toe. Op deze dag zien we ons levenswerk letterlijk in vlammen opgaan. Een zware brand vernielt onze bakkerij volledig.

 

2021: Na meer dan een jaar hard werken aan de heropbouw van onze droom, mag het resultaat gezien worden. De vernieuwde ‘Bakkerij Bekaert’ wil heerlijk én eerlijk brood en gebak brengen, op dezelfde traditionele wijze waarmee we gestart zijn zo’n 20 jaar geleden.

We focussen ditmaal nog meer op de pure en heerlijke smaak van onze producten door gebruik te maken van eerlijke en lokale ingrediënten. Met open armen staan we klaar om jullie eindelijk opnieuw te mogen ontvangen, aan het begin van een nieuw hoofdstuk in ons levensverhaal.